torstai 16. helmikuuta 2017

Liikenne-esimieheksi Pasilassa -osoitus oppilaitosten yhteistyöstä

Suomen Yrittäjäopisto järjestää keväällä pääkaupungissa mahdollisuuden pätevöityä kuljetusalan esimiestehtäviin. Tarkoituksena on antaa lisäoppia kuljetusalan ammattilaisille esimerkiksi ajojärjestelijänä, kuljetusesimiehenä, ajomestarina tai muussa vastaavassa kuljetusalan vastuullisessa esimiestehtävässä toimiville henkilöille tai vastaaviin tehtäviin haluaville. Tutkintonimike on liikenne-esimiehen erikoisammattitutkinto ja koulutus alkaa Pasilassa 9.5.2017.Yhteistyössä Suomen Liikemiesten Kauppaopiston kanssa


Liikenne-esimiehen erikoisammattitutkinto järjestetään yhteistyössä Suomen Liikemiesten Kauppaopiston kanssa. Keväällä alkaa Pasilassa johtamisen erikoisammattitutkinto sekä yritysjohtamisen ammattitutkinto –valmennukset. Koulutukset tarjoavat haasteita niin johtamistehtävissä aloittaneelle kuin useamman vuoden yritysjohdossa toimineelle.

Liikenne-esimiehen erikoisammattitutkintoon valmistava koulutus tukee opiskelijan esimiestaitoja. Hakijalta vaaditaan viiden vuoden työkokemusta kuljetusalalta. Tämä ja aiemmin hankittu osaaminen otetaan huomioon henkilökohtaisia opiskelusuunnitelmia laadittaessa.


Muttei niin paljoa, ettei aikuinen työssäkäyvä niistä selviäisi


Lähiopetukset pyritään järjestämään Pasilassa niin, että koulutuspäiviä on yksi aina kuukaudessa. Tämä järjestely on oikein omiaan myös kauempaa tuleville opiskelijoille hyvien liikenneyhteyksien vuoksi.

Liikenne-esimiehen -koulutus järjestetään siten, että opiskelu kestää laajimmillaan reilun vuoden ja on monimuoto-opiskelua. Lähiopetusta tulee olemaan jo olevan osaamisen perusteella maksimissaan 13 päivää, jonka lisäksi koulutus sisältää etä- ja verkko-opiskelua sekä työssäoppimista. Oppisopimus mahdollisuutta voi tiedustella oman alueensa oppisopimuskeskukselta.

Lähiopetuksen lisäksi opiskelijoille tulee työstettäväksi myös erilaisia oppimistehtäviä, jotka syventävät päivien aikana käytyjä aiheita. – ”Muttei niin paljoa, ettei aikuinen työssäkäyvä niistä selviäisi, lupaan.”


Tutkinto valmis, olet liikenne-esimies


Tutkinto suoritetaan opiskelijan työpaikalla ja arvioinnissa käydään läpi asioita tutkinnon perusteiden mukaisesti. Näkökulmana arvioinnissa on oman työn kehittyminen. Tutkinnon suoritettuaan opiskelija saa käyttää nimikettä liikenne-esimies.


Kuljetusalan ammattilainen, lähde mukaan valmennukseen ja pätevöidy esimieheksi omalle alallesi!

Juha Säippä
yritystoiminnan kouluttaja


       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti