maanantai 13. maaliskuuta 2017

Sote-alan yrittäjille liiketoimintaosaamista yrittäjän erikoisammattitutkinnolla juuri NYT


Meneillään olevat Sote- ja kuntarakenneuudistus vaikuttavat alan yrittäjyyteen myös paikallisella tasolla. Yksittäisen Sote- alan yrityksen tulevaisuuden voimavaran muodostaa lukuisten mahdollisten tulevaisuuksien kirjo. Yrittäjällä on mahdollisuus ennakoida yritystoiminannan tulevaisuutta ja vaikuttaa siihen. Perehtymällä yrityksesi nykytilanteeseen, niin talouden kuin henkilöstön suhteen, voit parhaiten valmistautua tulevaan uudistukseen.


Jatkossa kilpaillaan myös työvoiman saatavuudesta. Paras työvoima hakeutuu ajan tasalla oleviin yrityksiin, jossa myös yksilön on mahdollisuus kehittyä kouluttautumalla. Tarjoa henkilöstöllesi mahdollisuus kouluttautua yrittäjähenkiseksi oppisopimuksen avulla. Koko henkilöstön panosta tarvitaan, että yrityksen hyvä maine ja sitä kautta kannattavuus pysyvät huipputasolla.


Asiakkaista ei tule olemaan pulaa jatkossakaan. Väestön keski-ikä nousee ja vanhusväestön määrä kasvaa. Väestön tuloerot ovat kasvusuunnassa. Sote- alalla on entistä enemmän itse maksavia kuluttajia, joiden tietoisuus, vaatimukset, palvelujen kysyntä ja valinnanvapaus lisääntyvät. 

Yritykselle on elintärkeää verkostoitua yrityksen kannalta tärkeiden henkilöiden ja toisten yrittäjien kanssa. Yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa suorittaessa kerrot yrityksesi omaa tarinaa ja parhaimmillaan syntyy luonnollista yhteistyötä ja alihankintaa osallistujien kesken. Palveluohjaus tulee olemaan uudistuneissa sote-palveluissa avainasemassa, osaathan huolehtia yrityksesi suhteet ja oikeanlaisen näkyvyyden kuntoon monituottajamalli ja sähköiset markkinakanavat huomioiden.


Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon suorittaminen luo erinomaiset edellytykset vastata markkinoiden tarpeisiin uudistuksen jälkeenkin. Tule mukaan NYT

Suomen Yrittäjäopiston seuraava Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon startti Vaasassa huhtikuussa  on sote-painotteinen, katso lisää: http://www.syo.fi/koulutukset/yrittajyys/toimiva-yrittaja/yritysjohtamisen-erikoisammattitutkintoSari Saarikoski
yritysneuvoja
Vaasanseudun Kehitys Oy
www.vasek.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti