keskiviikko 21. elokuuta 2013

Terveisiä SYO:n työvoimakoulutuksista


Viime keväänä Suomen Yrittäjäopisto toimi kouluttajana työvoimakoulutuksissa yhdeksällä eri paikkakunnalla akselilla Kouvola – Rovaniemi. Koulutusten pääpaino oli taloushallinnon, myynnin ja projektiosaamisen koulutuksissa, mutta toteutimme myös ensimmäisen maahanmuuttajille suunnatun yrittäjäkoulutuksen Oulussa. Kokemukset olivat hyviä ja innokas monikulttuurinen porukka suoritti hienosti myös yrittäjän ammattitutkintoja tai osatutkintoja. Jatkoa seuraa syyskuussa, kun toinen maahanmuuttajille suunnattu yrittäjäkoulutus starttaa englanninkielisenä.
Suomen Yrittäjäopiston kouluttajat tekevät hienoa työtä työvoimakoulutettavien parissa innostaen ja kannustaen heitä opiskelussa ja työnhaussa. Kouluttajien heittäytyminen työhönsä näkyy kiitettävissä opiskelijapalautteissa. Ilmapiiri koulutuksissa on hyvä ja kannustava. Työvoimakoulutuksissa yhteistyö paikallisen TE-toimiston, kouluttajan, opiskelijan ja työssäoppimispaikan välillä on tiivistä ja palkitsevaa, sillä työvoimakoulutuksiimme osallistuneista arvioilta 70 % työllistyy heti tai pian koulutuksen päätyttyä.
Kuten muissakin koulutuksissamme, myös työvoimakoulutuksissa toimimme joustavasti ja räätälöimme koulutuksen kohderyhmälle sopivaksi. Henkilökohtaistamisen kautta jokaisen aiempi osaaminen ja myös lisäohjaustarpeet tulevat selvitettyä.
Kesälomien jälkeen on katse suunnattu syksyn koulutuksiin ja jälleen aherramme seitsemällä eri paikkakunnalla ympäri Suomen.  Alkavina koulutuksina, joihin vielä voi hakea ovat myynnin ammattitutkinto Ylivieskassa, yrittäjäkoulutus maahanmuuttajille Oulussa, korkeasti koulutettujen oman osaamisen tuotteistaminen ja myynti Varkaudessa sekä taloushallinnon osaaja Uudessakaupungissa. Tutustu koulutustarjontaamme www.syo.fi ja ota yhteyttä.


Ulla-Mari Heiskanen
koulutuskoordinaattori
ulla.heiskanen@syo.fi
p: 010 8414 017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti