torstai 7. helmikuuta 2013

Onko palkkahallinnon osaamisesi ajan tasalla?


Talouden osaajien tarve kasvaa kiihtyvällä vauhdilla yritystoiminnassa. Osaajia tarvitaan niin kirjanpidon kuin palkkahallinnonkin saralla. Työmarkkinoilla on tarve löytää valmiita osaajia, jotka pystyvät nopeasti tarttumaan käytännön töihin. Vaikka kirjoista opiskelemalla ei kaikkea opi, luo se kuitenkin vankan pohjan käytännön työtehtävien hoitamiseen.

Olemme vastanneet tähän haasteeseen tarjoamalla käytännönläheisiä taloushallinnon koulutuksia. Näihin koulutuksiin on mahdollista osallistua omaehtoisesti tai suorittaa ne oppisopimuskoulutuksena. Koulutukset ovat monimuotokoulutuksia, jotka on suunniteltu erityisesti työssäkäyvän näkökulmasta. Palkkahallinnon ammattilainen –koulutuksessa haetaan osaamista käytännön palkkahallinnon tehtäviin. Asioita ei käydä läpi tietyn työehtosopimuksen näkökulmasta, vaan tarkoituksena on opiskella kattava palkkahallinnon koulutuspaketti perusteista alkaen yleisen työlainsäädännön mukaan.

Taloushallinnon koulutuksemme valmistavat opiskelijaa taloushallinnon ammattitutkintoon. Sen voi suorittaa, mikäli työskentelee taloushallinnon tehtävissä ja omaa jo alan työkokemusta. Tänä päivänä tutkinto suoritetaan näyttötutkintona aidoissa taloushallinnon työtilanteissa omalla työpaikalla.

Se, että koulutusryhmät täyttyvät rytinällä, kertoo työelämän todellista osaajien tarpeesta. Mikäli siis mietit lisäopin hankkimista tai osaamisesi päivittämistä, tartu tuumasta toimeen!

Koulutusterveisin,
Tiina Luoma

Tiina Luoma on yritystoiminnan kouluttaja / koordinaattori
Suomen Yrittäjäopistollatiina.luoma(at)syo.fi
p. 010 841 4018

Tutustu taloushallinnon koulutuksiimme

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti