keskiviikko 29. elokuuta 2012

Sinustako Datanomi?


Parikymmentä innokasta hakijaa on jo ilmoittautunut mukaan tieto- ja viestintätekniikan perustutkintoon valmistavaan koulutukseen, joka starttaa parin viikon päästä. Halu itsensä kehittämiseen, tarve vastata työelämän haasteisiin ja työnantajien kannustava suhtautuminen työntekijöidensä kouluttautumiseen on lisääntynyt.  Tämän voimme päätellä syksyn hakijajoukosta.

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkintoon valmistavan koulutuksen sisältöä on juuri kehitetty vastaamaan entistä enemmän juuri työelämän tarpeita tutkinnon perusteet huomioiden. Koulutusohjelmaan on lisätty valinnaisuutta, monipuolisuutta ja verkko-opintoja.  Valinnaisena voi suorittaa vaikkapa osia liiketalouden perustutkinnosta. Verkko-opintojen lisääminen helpottaa työssäkäyvien opiskelijoiden osallistumista koulutukseen. Verkossa voit nimittäin opiskella ajasta ja paikasta riippumatta.

Vaikka tutkinto suoritetaankin näyttötutkintona työpaikoilla aidoissa työtehtävissä, valmistavaan koulutukseen voivat osallistua myös työttömät sekä alan vaihtajat. Yhteistyöverkostomme kautta mahdollistamme tutkinnon osien suorittamiseen työelämässä.
  
Vielä ehdit laittaa meille hakemuksesi ja aloittaa syksysi innostavassa opiskelijajoukossa!

Lisätietoja löydät: http://www.syo.fi/tietotekniikka
Ilmoittautumiset: http://www.syo.fi/ilmoittaudu

Terveisin SYOtec:n väki

Tapio Saunamäki on SYOtec:n yhteyshenkilö
Suomen Yrittäjäopistollatapio.saunamaki(at)syo.fi
p. 010 841 4009

Tutustu koulutuksiimme

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti