keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Hyppää mukaan!


Syksy on lähtenyt SYOn logistiikkatiimin osalta mukavan vauhdikkaasti käyntiin.

Alkukesästä saimme tiimiimme vahvistukseksi Juhan, kuljetusalan vahvan osaajan ja ammattilaisen. Syyskauden aloitimme osallistumalla perinteisille Power Truck –messuille. Oli hienoa tavata taas kuljetusalalla toimivia henkilöitä ja vaihtaa ajatuksia niin kuljetusalan nykypäivästä ja tulevaisuudesta kuin myös alan koulutuksista. Mukava oli tavata myös ”vanhoja tuttuja”: kuljetusalan koulutuksiimme osallistuneita kuljettajia ja alan yrittäjiä – ja kuulla heidän kuulumisiaan. Ja useimmille kuuluikin ihan hyvää, kuljetusalan kustannusten kohoamisesta huolimatta.

Liikenneyrittäjäkoulutuksessamme painotamme vahvasti yrittäjyyttä sekä kustannusten ja talouden hallintaa.  Haluamme, että koulutukseemme osallistuneet menestyvät myös yrittäjinä eivätkä vain läpäise liikenneyrittäjä-tutkintoa. Seuraavat liikenneyrittäjäkoulutuksemme alkaa Hämeenlinnassa 8.11.2012 ja ensi keväänä taas Seinäjoella ja Hämeenlinnassa maaliskuussa.

Elokuisena, aurinkoisena lauantaina alkoi Tampereella Kehittyvä kuljetusyrittäjä koulutuksemme: yrittäjän ammattitutkinto-valmennus kuljetusalan yrittäjille. Valmennuksen avulla tarjoamme kuljetusalan yrittäjille mahdollisuuksia parantaa oman yrityksensä kilpailukykyä ja kannattavuutta ja hallita yritystoimintaa kokonaisvaltaisemmin. Koulutukseen osallistuu innokas kuljetusyrittäjien joukko ja hienoa oli nähdä mukana myös naisia tällä miesvaltaisella alalla.

Kuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutukset ovat myös pyörähtäneet käyntiin kesätauon jälkeen. Koulutuspäiviä järjestämme niin omissa tiloissamme kuin myös ryhmille asiakkaiden omissa tiloissa ja asiakkaiden toiveiden mukaan. Entä ovatko ammattipätevyyden koulutuspäivät vain ”välttämätön paha” vaiko mahdollisuus? Ehdottomasti mahdollisuus: työelämän muutostahti on kiivasta ja missään työssä ei pitkään pärjää ilman jatkuvaa elinikäistä oppimista.  Säännökset ja asiat muuttuvat, uutta teknologiaa otetaan käyttöön. Ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivät tarjoavat kuljettajille näitä tietojen ja osaamisen päivitystä.

Tiimimme seuraa tiiviisti kuljetusalan kuulumisia, lakimuutoksia ym. voidaksemme tarjota koulutuksiimme osallistuville ajankohtaista tietoa ja ammattitaidon päivitystä.

Hyppää mukaan SYO logistiikan koulutuksiin!

t. SYOn logistiikka-tiimi
Marja-Leena Oravamäki on yrittäjien
palvelukoordinaattori Suomen Yrittäjäopistolla
marja-leena.oravamaki(at)syo.fi
p. 010 841 4022

Tutustu kuljetusalan kuljetuksiimme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti