tiistai 15. toukokuuta 2012

Yrityksen perusasiat kuntoon vaivattomasti -nonstoppina yrittäjästä onnistujaksi Seinäjoella ja Hämeenlinnassa

Kaksitoista päivää – yhden vuoden aikana. Mukaan tammi-, touko- tai elokuussa.
Mikä aloitusajankohta sopii sinulle parhaiten?
  
Yrityksen käynnistäminen ja toimivan liikeidean löytäminen ja muokkaaminen toimivaksi ovat isoja asioita alkavalle yrittäjälle.  Alkutaipaleella mietitään usein onko liikeidea oikeasti toimiva ja siten myös kysytään - uskallanko alkaa yrittäjäksi.

Toisaalta samaan aikaan pitäisi tietää myös mitä pitäisi tietää - yrityksen käynnistämisvaiheessa, liikeidean kehittelyssä, taloudessa, myynnissä, markkinoinnissa, oman itsensä johtamisessa.

Jatketaan vielä hiukan: miten liikeideastani tulisi kannattava, mitä asioita pitää hoitaa kuntoon alkuvaiheessa, mistä keskustella kenenkin kanssa ja niin edelleen.

Onneksi yrittäjän ammattitutkinnon suorittaminen Seinäjoella tai Hämeenlinnassa auttaa saamaan vastauksia näihin kysymyksiin. Valmentava lähiopetuspäivä kerran kuukaudessa vuoden ajan valmistaa alkavaa yrittäjää oman toiminnan kehittämisessä ja antaa tietoa ja varmuutta menestymiseen. Valmennukset alkavat joustavasti kolmesti vuodessa: tammi-, touko-, ja syyskuussa. 

Yrittäjäksi aikovalle tai hetken yrittäjänä toimineelle henkilölle suunnatun nonstop yrittäjävalmennuksen tarkoituksena on tehdä yrittäjistä onnistujia.
  
Kannattaa tulla mukaan.
  
Lisätietoja:
Seinäjoki, Sanna Möller-Aaltonen, etunimi.sukunimi@syo.fi, puh. 050 5232 648.

Hämeenlinna, Tiina Visala, etunimi.sukunimi@syo.fi, puh. 010 8414 065.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti