tiistai 7. marraskuuta 2017

#Merkonomix nopeammin kuin koskaan


Liiketalouden perustutkinnon, merkonomin, valmistava koulutus verkkototeutuksena on suosittu. Vuoden 2017 aikana tuleekin Suomen Yrittäjäopistolta valmistumaan ennätysmäärä merkonomeja.

 Opiskelijat saavat tutkinnosta hyötyä työelämään

Olemme ilolla ottaneet vastaan viestejä meiltä valmistuneiden merkonomien etenemisestä työurallaan. Tutkinnolla on taattu työn jatkuvuus, luotu kokonaan uutta työuraa ja vakiinnutettu omaa asemaa nykyisissä työtehtävissä. Monelle alalla jo kauemmin työskennelleelle tutkinto on laatutodistus omasta laaja-alaisesta liiketalouden osaamisesta.

 Henkilökohtainen ohjaus ja verkko-opetus

Olemme panostaneet vuosia tutkintoon valmistavan koulutuksen kehittämiseen ja opiskelijoiden henkilökohtaiseen ohjaamiseen. Verkko-opetus on tehty helposti aikuisopiskelijan elämään sopivaksi. Kun opiskella voi milloin vain, etenevät opinnotkin nopeasti. Tämä on yksi syy siihen, miksi opiskelijoita valmistuu aiempaa enemmän. Suurin syy nopeaan valmistumiseen ovat innostuneet ja motivoituneet opiskelijat. Opiskelijoiden nopean valmistumisen vuoksi, meille vapautui opiskelijapaikkoja.

Uudenvuodenpäätöksen aika on jo nyt

Jos olet ajatellut hakeutua suorittamaan merkonomin tutkintoa, sinun kannattaa tehdä se nyt. Jos sinulla on työpaikka, jossa voit tutkinnon suorittaa ja intoa ja paloa opiskeluun, hakeudu 1.12.2017 mennessä osoitteesta www.syo.fiLiiketalouden perustutkinto, merkonomi on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät:
•myynnin tai markkinoinnin työtehtävissä
•kaupan alan työtehtävissä
•taloushallinnon työtehtävissä
•toimistotyössä
• yrittäjänä


Terveisin
Susanna Kulmala
yritystoiminnan kouluttaja
susanna.kulmala@syo.fi 

 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti