perjantai 14. maaliskuuta 2014

Onko sinunkin tulevaisuutesi taloushallinnossa?

Tämän kevään osalta alkavat kaikki taloushallinnon koulutuksemme olla käynnissä ja on pikkuhiljaa aika kääntää katseet tuleviin startteihin.

Ensi viikolla käynnistyy vielä Hämeenlinnassa Palkkahallinnon ammattilainen, siihenkin ryhmään tulijoita olisi ollut enemmän kuin pystyimme ryhmään opiskelijoita ottamaan. Olemme joutuneet pitkin kevättä ”myymään ei-oota”: Osaava Kirjapitäjä START-ryhmät samoin kuin molemmat Palkkahallinnon ryhmät täyttyivät ennätysajassa. Taloushallinnon osaajista on kouluttajankin näkökulmasta työmarkkinoilla pulaa!

Etelä-Pohjanmaalla on vielä mahdollisuus päästä mukaan Kauhajoella Suupohjan ammatti-instituutin kanssa yhteistyössä toteutettavaan taloushallinnon ammattitutkintoon valmistavaan koulutukseen. Siinä tavoitteena on suorittaa talousassistentin osaamisalan opinnot sekä tutkinto. Koulutus alkaa vapun jälkeen ja kestää vuoden 2015 loppuun saakka.

Koulutuksen jälkeen osallistujat – alanvaihtajat tai alalla jo aiemmin työskennellet – ovat saaneet valmiudet taloushallinnon monipuolisissa tehtävissä toimimiseen sekä tutustuneet ProCountor-ohjelman käyttöön. Koulutus lähtee liikkeelle taloushallinnon perusteista ja syventää osallistujien tietoja ja taitoja esimerkiksi reskontranhoidossa, laskutuksessa ja kirjanpidon tehtävissä toimimiseen.

Kiinnostuitko? Älä aikaile vaan ota yhteyttä tai tule infotilaisuuteen 1.4. Kauhajoelle!

Tiina Luoma on Yritystoiminnan kouluttaja/koordinaattori
Suomen Yrittäjäopistolla
Tiina Luoma
Yritystoiminnan kouluttaja/koordinaattori
p. 010 841 4018
tiina.luoma(at)syo.fi
www.syo.fi

Lue lisää taloushallinnon koulutuksistamme >>tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti