sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Luovat ratkaisut tuotteistamisessa

Asiakkaat vaativat jatkuvaa uudistumista! Tuotteiden tai niiden ominaisuuksien, liitännäispalveluiden, pakkauksen tai jakelun on uudistuttava jos yritys aikoo saada uusia asiakkaita tai säilyttää kanta-asiakkaansa.  Keksijöitä riittää ja idean voi saada kuka tahansa. Harvalukuisia ovat kuitenkin ne, jotka onnistuvat tekemään ideastaan monistuvan tuotteen. Tämä pätee niin palveluihin kuin tuotteisiin.

Luovat ratkaisut ja ideat ovat tänä päivänä yrityksen tärkeimpiä kilpailukeinoja. Luovuutta ei voi hallita, mutta sitä voi synnyttää ja edesauttaa.

Suomen Yrittäjäopiston hallinnoima TEKO-hanke järjestää tiistaina 26.11.2013 Seinäjoella Framissa klo 12.30 – 15.30 luovan tuotteistamisen seminaarin. Iltapäivän aikana pohdimme tuotteistamisen merkitystä markkinoinnin sekä asiakkaan ostamisen helpottamisen näkökulmista.  Päivän pääesiintyjänä toimitusjohtaja Seija Lukkala Globe Hope Oy:stä.

Tiedätkö, mikä on Globe Hope?

Globe Hope on innovatiivinen suomalainen designyritys, joka valmistaa ekologisia designtuotteita kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista. Yksilöllisiä vaatteita, laukkuja ja asusteita tuottava yritys muokkaa edellisestä käyttötarkoituksestaan tarpeettomaksi jääneitä materiaaleja ja luo niistä uutta.

Tervetuloa mukaan!

Iloisin terveisin,
Tiina Rintamäki

p.s. iltapäivän osallistumismaksu on vain 20 € (sisältää kahvitarjoilun). Ilmoittautumiset viimeistään 18.11.2013 sähköpostiosoitteeseen: lauri.kivela(at)syo.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti