tiistai 24. syyskuuta 2013

Pätevöidy myyjänä

Oletko kiinnostunut myyntityöstä ja haluat kehittää myyntityössä tarvittavia tietoja ja taitoja? Tai toimitko jo myyntitehtävissä vastaten tuoteryhmistä, asiakkuuksista tai palvelukokonaisuuksista? Kaipaatko ideoita myyntityön tekemiseen ja haluatko kehittää myyntityössä tarvittavia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja? Haluatko vahvistaa osaamistasi ja hankkia myynnin ammattitutkinnon?

Jos vastauksesi on kyllä, lähde mukaan Seinäjoella 24.10 starttaavaan koulutukseemme.
Koulutus kestää noin puolitoista vuotta ja se toteutetaan monimuotoisesti ja käytännönläheisesti. Pääosa oppimisesta tapahtuu työpaikalla käytännön työtehtävissä, jota täydentää noin kerran kuukaudessa järjestettävät lähiopiskelupäivät. Koulutuksen aikana käsitellään myyntityötä, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, yritysviestintää, markkinointi- ja kampanjasuunnittelua, myymälän visuaalisen ilmeen suunnittelua sekä toiminnan kannattavuutta.
Olet sitten vanha konkari tai vasta myyntityötä aloittava, ilmoittaudu mukaan! Laadimme jokaiselle henkilökohtaisen, aiemman osaamisen huomioivan opintopolun myynnin ammattitutkinnon suorittamiseen.


Tervetuloa mukaan
Maiju Tuomaala,
yritystoiminnan kouluttaja

p: 010 8414 075
maiju.tuomaala@syo.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti