keskiviikko 10. lokakuuta 2012

”Yrittäjävaihtoon” Venäjälle


Suomen Yrittäjäopisto hyödyntää Venäjän verkostojaan nyt suomalaisten yrittäjien hyväksi!  Marraskuussa starttaa uudenlainen koulutus kansainvälistymistä suunnitteleville yrittäjille. Koulutukseen valitaan mukaan 20 yrittäjää tai yritysten avainhenkilöä Suomesta ja Venäjältä. Yhteisten opintojen äärellä opiskelijoilla on matala kynnys luoda kontakteja venäläisiin kanssaopiskelijoihin.

Suomen Yrittäjäopisto, Pietarin Insinööri- ja talousyliopisto sekä Pietarin alueellinen Resurssikeskus aloittavat lokakuussa kansainvälistymiseen painottuvan Yrityksen kehittäjä-valmennuksen. Taustatyötä koulutuksen suunnittelun ja toimintatapojen hiomisen parissa on tehty pitkin kevättä. Toteutustapa koulutuksessa on ainutlaatuinen.

- Tämä on ainutlaatuinen projekti, joka muistuttaa nuorten opiskelijavaihtoa. Aikuisten osalta meillä ei ole kokemusta tällaisesta toimintavasta, jossa siis eri kansallisuutta olevat opiskelijat kokoontuvat samaan luokkahuoneeseen, toteaa yhteistyökumppanimme Aigul Kadyrbaeva Pietarin Insinööri- ja talousyliopistosta ja jatkaa: Vieraiden kulttuurien kanssa työskentelystä syntyy väistämättä uusia ideoita, kulttuurin tuntemus kasvaa ja tässä koulutuksessa opiskelija pääsee syventymään toisen kulttuurin liiketoimintatapoihin. Koulutuksen myötä voi syntyä myös uusia avauksia yhteistyölle yrittäjien välillä.

Koulutuksen tavoitteena on luonnollisesti kansainväliseen liiketoimintaan liittyvien taitojen kehittäminen ja ennen kaikkea yritysten välisten kontaktien solmiminen ja käytännön yhteistyömahdollisuuksien luominen.

Ota yhteyttä ja lähde mukaan yrittäjävaihtoon!

Pirjo-Riitta Lunnas
Pirjo-Riitta Lunnas on yritystoiminnan
kouluttaja ja konsultti Suomen
Yrittäjäopistolla.
pirjo-riitta.lunnas(at)syo.fi
p. 050 345 9727

Tutustu koulutukseen tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti