keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

Ota koppi -hankeideapallo on sinulla!


Haluatko ideoita yrityksesi ja henkilöstösi kehittämiseen? Haluatko saada yrityksesi entistä parempaan tulokseen ja viitoittamaan tien kasvuun? Suomen Yrittäjäopisto toteuttaa hankkeiden kautta yrittäjän polkua näissä käytännön arkitoiminnoissa. Olemme toteuttaneet onnistuneita hankkeita yksin ja yhdessä verkostojemme kanssa yrittäjän arjen eri toiminnoissa jo useamman vuoden ajan eri puolilla Suomea.

Olemme saaneet hyviä ja toteuttamiskelpoisia hankeideoita yrittäjiltä. Herkällä korvalla olemme kuunnelleet pieniäkin signaaleja ja ammattitaitoisella työskentelyotteella olemme suunnitelleet ja toteuttaneet onnistuneita hankkeita. Käytännönläheiset hanketoteutukset palvelevat parhaiten yrittäjien toiveita ja odotuksia yritystoimintansa kehittämistyössä.

Rahoittajat luovat viitekehyksen siitä, millaisia hankkeita kulloinkin rahoitetaan eri puolilla Suomea. Valtakunnallisena toimijana Suomen Yrittäjäopiston hanketiimi seuraa herkeämättä rahoittajien tiedotteita rahoitettavista hankeaiheista. Viime vuosien aikana ovat kärjessä olleet hankkeet, joilla on haettu yritysten vahvaa kehittämistä käytännönläheisellä otteella. Suomen Yrittäjäopiston hankkeissa aiheina ovat olleet mm. markkinointi, myynti, digitaalisuus, kansainvälisyys ja hyvinvointialan palvelujen kasvavat mahdollisuudet sekä maahanmuuttajien yrittäjyysosaamisen liittyvät teemat.

Sinäkin voit olla se, jolla on hyvä hankeidea yrityksesi kehittämiseen. Ota koppi, pallo on sinulla. Yhdessä olemme enemmän kuin yksin.  Valmistelemme Suomen Yrittäjäopistossa parhaillaan hankkeita seuraavaa toukokuun hankehakuja varten. Innostuitko, ota yhteyttä! Yritetään yhdessä yrityksesi parhaaksi.

Suomen Yrittäjäopiston toteuttamia ja käynnissä olevia hankkeita voit katsoa täältä.

Kaisu Aro
liiketoimintajohtaja
kaisu.aro@syo.fiEi kommentteja:

Lähetä kommentti