keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Suomen Yrittäjäopiston juhlavuosi


Suomen Yrittäjäopisto on toiminut yrittäjyyden hyväksi jo kunniakkaat 50 vuotta.  Kuluva juhlavuosi tulee näkymään vuoden aikana aktiivisena viestintänä somessa ja tapahtumina eri puolilla Suomea. Haluamme juhlavuotenamme ansaitusti nostaa esiin yrittäjyyttä ja yritysten tarinoita. Opiston historiikki julkaistaan syksyllä ja teoksen rinnalle etsimme julkaistavaksi myös vanhoja opiskelijatarinoita. Juhlavuosi huipentuu juhlaseminaariimme, jota vietämme syyskuun kolmannella viikolla.

Kuluva vuosi on opistollemme myös muutosten vuosi. Ammatillisen koulutuksen reformin mukaiset uudistukset ovat astuneet voimaan ja toimintaamme on sopeutettava tulleisiin muutoksiin ja resurssien leikkauksiin. Suurissa muutoksissa piilee aina mahdollisuuksia. Me haluamme hyödyntää nämä mahdollisuudet. Henkilökuntamme vahva asiantuntemus ja kyky uudistua antavat tähän erinomaiset edellytykset. Kevään aikana käymme neuvottelut loppuun Teuvan aikuiskoulutuskeskuksen kanssa koulutustoimintojemme yhdistämisestä. Rakenteellisilla uudistuksilla tavoitellaan entistä vahvempaa asemaa muuttuvassa ympäristössä. 

Haluamme jatkaa Suomen Yrittäjäopiston toiminnan uudistustyötä innostuneesti ja yrittäjämäisellä asenteella asiakkaiden hyväksi. Tulevaisuuteen luottaen ja yhdessä tekemällä juhlavuoteemme.

Seuraa juhlavuotemme tapahtumia juhlasivustollamme

Jorma Kukkeenmäki, rehtori


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti