maanantai 16. tammikuuta 2017

Rehtorin blogi: Uudistumista yrittäjämäisellä asenteella

Kuluva vuosi tulee olemaan muutosten vuosi Suomen Yrittäjäopistolle ja myös itselleni. Olen ottanut rehtorin tehtävät vastaan vuoden alusta. Tämän vuoden aikana saamme lopullisia tietoja ammatillisen koulutuksen reformin muutosten toimeenpanosta. Osa ammatilliseen koulutukseen kohdistuvista rahoitusleikkauksista on jo toteutunut kuluvalle vuodelle. Nämä muutokset luonnollisesti tarkoittavat sitä, että Suomen Yrittäjäopistonkin on aika uudistaa toimintaansa.

Meidän perustehtävänä on luoda kestävää osaamista yrityksiin. Asiakas ja asiakkaiden kehittymistarpeet tulevat ohjaamaan meidän toimintaa entistä selkeämmin tulevaisuudessa. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme vahvasti mukana asiakkaidemme arjessa: kuuntelemme herkällä korvalla, löydämme ratkaisuja ja hyödynnämme asiantuntijuuttamme asiakkaan hyödyksi. Tämän tehtävän toteuttamisessa tarvitsemme laajaa kumppanuusverkostoa. Haluamme myös aktivoitua kumppanuustyössämme. Erityisesti haluamme edistää pienyrittäjien yrittäjyysosaamisen kehittymistä ja samalla huolehtia myös yritysten koko henkilöstön osaamisen parantamisesta. Lupaamme asiakkaillemme tehdä tätä työtä ja uudistumista yrittäjämäisellä asenteella.
Olen aloittanut uudessa tehtävässäni innostuneella ja luottavaisella mielellä. Luotan meidän henkilökunnan haluun ja kykyyn uudistua tulevien haasteiden keskellä. Meillä on vielä paljon hyödyntämätöntä osaamista ja potentiaalia, jotka meidän pitää pystyä hyödyntämään asiakkaidemme eduksi. Yhdessä tekemällä onnistumme tässä tärkeässä tehtävässämme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti