keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Jasmin on Vuoden Yrittäjäopiskelija!

Viime perjantaina juhlittiin Vanajanlinnassa Hämeenlinnan Yrittäjien yrittäjäjuhlaa. Juhlassa palkittiin ansioituneita yrittäjiä ja Syo:lla oli kunnia palkita tilaisuudessa vuoden Hämeenlinnalainen Yrittäjäopiskelija. Vuoden Yrittäjäopiskelijaksi valittiin Jasmin Rumbin Tilitoimisto Rumbinista. Yrittäjäopiston valitsijaraati luonnehti Jasminia näin:

Jasmin on ennakkoluuloton, nuori tilitoimistoyrittäjä. Hänellä on voimakas tahto kehittää oman tilitoimistonsa palveluita vastaamaan asiakaskunnan tarpeita. Omaa osaamistaan hän on vahvistanut suorittamalla yritysneuvojan erikoisammattitutkinnon. Opiskelussa on tullut esiin sama vahva kehittymistahto ja tehtävien täsmällinen suorittaminen. Erityskiitosta Jasmin on saanut asiakaslähtöisestä sekä asiakasta ymmärtävästä vuorovaikutuksesta. Oman yrityksen kehittäminen perustuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaiden sekä yhteistyöverkoston kanssa.

Kuvassa Yritystoiminnan valmentajat Maija Peuhkurinen sekä Sanna Varis ja Koulutusjohtaja Satu Hautanen sekä onniteltavana Jasmin Rumbin. (Kuva: Jenni Manninen)

Illallispöydässä Jasmin Rumbin kuvassa keskellä. (Kuva: Jenni Manninen)

Jasmin on suorittanut Yrittäjäopistossa Yritysneuvojan erikoisammattitutkinnon, joka on suunnattu yritysneuvontatyötä tekeville henkilöille. Tutkinnon suorittajat tulevat tyypillisesti esimerkiksi pankeista ja vakuutusyhtiöistä, ely-keskuksista ja tilitoimistoista, kuten Jasminkin. Käy lukemassa lisää Yritysneuvojan erikoisammattitutkintoon johtavasta koulutuksesta verkkosivuiltamme. 

Yrittäjäjuhlasta raportoi,

Sanna Varis
sanna.varis(at)syo.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti