keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Millaisen kokemuksen asiakas saa palvelustasi?

Asiakkaan kokonaisvaltainen palvelu on yksi tärkeimmistä kilpailukeinoista – palvelulla erotutaan. On tärkeää, että asiakas saa yrityksessä miellyttävän palvelukokemuksen ja asiakkaalle jää tunne, että hänen tarpeensa on huomioitu. Oletko pohtinut, millaisen palvelukokemuksen asiakas saa yrityksessäsi asioidessaan?

Asiakkaan näkökulmasta palvelukokemus pitää sisällään muutakin kuin varsinaisen kohtaamisen asiakasta palvelevan henkilön kanssa. Miten esimerkiksi asiakkaan viihtyminen on huomioitu tai kuinka helpoksi ostaminen on tehty? Jääkö asiakkaalle tunne, että hän haluaa käyttää yrityksen palveluja uudelleen? Pienenkin asiakkaan tarpeeseen istuvan uuden ratkaisun löytäminen auttaa yritystäsi erottumaan.

Asiakkaan palvelukokemusta voidaan suunnitella etukäteen ja kehittää. Työkaluna tähän toimii palvelumuotoilu, jonka avulla löydetään tiedostamattomia asiakastarpeita, suunnitellaan ja kehitetään asiakkaan palvelukokemusta asiakasnäkökulmasta muotoilun menetelmin.

Tule kuulemaan käytännönläheisiä esimerkkejä ja vinkkejä, miten saada asiakkaat sitoutumaan palvelumuotoilun avulla. Palvelumuotoilusta potkua bisnekseen – järjestetään Kauhavalla maanantaina 9.12. klo 12.30 – 15.30. Kouluttaja toimii palvelumuotoilun guru Satu Miettinen.

Nähdään joulukuussa!


Maiju Tuomaala, yritystoiminnan kouluttaja
maiju.tuomaala(at)syo.fi
p. 050 449 1187

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti