torstai 1. marraskuuta 2012

Merkonomin koulutus - Kouluttaudu alalle joka työllistää nyt ja huomenna


Kouluttaudu alalle joka työllistää nyt ja huomenna!

Puuttuuko sinulta tutkinto? Haluatko päästä elämässäsi eteenpäin? Haluatko olla ”oman onnesi seppä”? Jos vastaat näihin kysymyksiin myöntävästi ja tunnet kaupan ja hallinnon alan omaksesi, tee rohkea päätös ja astu opiskelun ihmeelliseen maailmaan.

Työmarkkinoilla on pulaa nyt ja tutkimusten mukaan myös tulevaisuudessa varsinkin taloushallinnon ja palvelualojen osaajista. Vastaa sinä tähän yhteiskunnan tarpeeseen ja kouluttaudu tulevaisuuden ammattiin. Uhraa pari arkipäivää noin kolmen viikon välein lähiopetuspäiviin ja käytä vapaa-aikaasi uusien asioiden oppimiseen. Opit sujuvaa viestintää, tietotekniikan saloja, kirjanpidon kiemuroita, markkinoinnin metkuja, kustannuslaskennan kummallisuuksia ym. Kaiken kukkuraksi saat osoittaa osaamisesi vastaavissa oman työpaikkasi tai työharjoittelupaikkasi työtehtävissä.

Merkonomista on moneen ammattiin: palkanlaskija, myyjä, kirjanpitäjä tai sihteeri. Tutkinto on vanha, eli se on tunnettu ja tunnustettu työelämässä. Sisältä tutkinto on muuttunut ja kehittynyt nykyaikaiseksi, ehkä jopa moderniksi. Merkonomiksi voi valmistua esimerkiksi verkkokaupan ylläpitäjä, sosiaalisen median hallitsija tai perinteisemmin kirjanpitäjä ja kaupan myyjä.

Suomen Yrittäjäopistolla tutkinnon vaatimaa osaamista voi lisätä mm verkossa oppimalla. Verkko-opinnoissa opiskelija oppii itse asian lisäksi työelämässä nyt ja tulevaisuudessa tarvittavia sähköisiä vuorovaikutustaitoja. Toisaalla käytössä on myös ruutupaperi ja lyijykynä: kummalla puolella se kredit olikaan..?

Me olemme luoneet puitteet ja miettineet, miten sinä opit uutta.  Astu sisään ja ota evääksesi motivaatiota, sinnikkyyttä ja oma-aloitteisuutta. Tällä reseptillä menestys onkin sitten taattu ja parin vuoden päästä merkonomin tupsulakki keikkuu vappuna kutreillasi.

Susanna Kulmala ja Tuija Pekkinen

Susanna Kulmala on 
tutkintokoordinaattori
Suomen Yrittäjäopistolla

susanna.kulmala(at)syo.fi
p. 010 841 4033Tuija Pekkinen on 
yritystoiminnan kouluttaja
ja konsultti Suomen 
Yrittäjäopistolla

tuija.pekkinen(at)syo.fi
p. 010 841 4019


Tutustu merkonomikoulutukseen tästäEi kommentteja:

Lähetä kommentti