tiistai 21. helmikuuta 2012

Talouden täsmäosaajia ja asiantuntijoita


Talouden osaajien tarve kasvaa kiihtyvällä vauhdilla yritystoiminnassa. Osaajia tarvitaan niin perinteisen kirjanpidon kuin talouden seurannan ja ennustettavuuden saralla. Koska yrityksen tärkeimmän voimavaran, henkilöstön vaikutus menestymiseen kasvaa jatkuvasti, niin myös työstä maksettavien korvausten merkitys korostuu talouden osatekijänä. Tämä luo pohjan aina vain uusien talousaskelten ottamiseen.

Olemme vastanneet tähän haasteeseen kolmella tasolla: kirjanpidon perustehtävät kattavalla Osaava kirjanpitäjä START -koulutuksella, kirjanpidon ammattimaisuutta ja tilinpäätöstaitoja korostavalla Osaava kirjanpitäjä PRO -koulutuksella sekä palkkalaskentaan pureutuvalla Palkkahallinnon ammattilainen -koulutuksella. Koska taloustietojen tulee olla saatavilla reaaliaikaisesti, niin hyödynnämme kaikissa koulutuksissamme sähköistä ProCountor -ohjelmistoa.

Kaikki talouskoulutuksemme valmistavat opiskelijaa taloushallinnon ammattitutkintoon, jonka voi suorittaa osana prosessia jos edellytykset täyttyvät. Suuri innokkuus talouskoulutusta kohtaan sekä laajentuneet mahdollisuudet tutkinnon suorittamiseen antavat potkua jatkuvien talousaskelten lunastamiseksi.

Talousterveisin,
Anna-Liisa Koskelainen

Katso lisää sivuiltamme

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti