maanantai 2. joulukuuta 2013

Perustutkinto työharjoittelussa

Tiesitkö, että perustutkinnot sopivat myös alavaihtoa suunnitteleville? Suomen Yrittäjäopistolla Liiketalouden perustutkinto, merkonomi mahdollistaa suorittajalle hyvin erilaiset opintopolut ja ”oman näköisen” tutkinnon suorittamisen.

Valmistavan koulutuksen suhteen melkein kaikki on mahdollista. Lisäoppia valmistavassa koulutuksessa voin hakea käytännössä liki rajattomasti: talousasioista verkkokauppaan ja visuaalisesta myyntityöstä tietojenkäsittelyyn. Voit mainiosti hankkia täysin maksutta hyvin monipuolisen osaamisen liiketalouden ja kaupan alalta.

Tutkinnon suorittamisen osalta rajoitteita on enemmän, koska tutkinto suoritetaan oikeissa työtehtävissä. Alan vaihtoa suunnittelevalle tutkinnon suorittaminen aidoissa työtehtävissä on mielestäni loistava mahdollisuus hankkia työkokemusta erilaisista työpaikoista ja töistä! Työharjoittelupaikkojen osalta me Suomen Yrittäjäopistolla voimme auttaa, mutta moni löytää alan työharjoittelupaikkoja omasta lähipiiristään: Enon metallifirman toimistolta tai parhaan kaverin lahjatavaraliikkeestä.

Mikäli työharjoittelupaikkaa ei löydy, meillä on tarjota koko joukko yrityksiä, jotka tekevät yhteistyötä kanssamme. Näissä yrityksissä on mahdollista suorittaa tutkintoa vaikkapa osana työharjoittelua.
Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin aletaan suunnitella sinun polkuasi perustutkintoon!





Elina Korkeasalo, koulutuskoordinaattori
p. 050 342 9304 tai elina.korkeasalo(at)syo.fi







Ps. Tutkinnon rakennetta on kehitetty Opetushallituksessa. Uusia tutkinnon osia on tullut syksyn aikana lisää, mikä omalta osaltaan entisestään lisää tutkinnon valinnaisuutta. Tulevaisuudessa meillä voit suorittaa Liiketalouden perustutkinnon eli merkonomin tutkinnon myös pankki- ja rahoituspalveluihin tai vakuutus- ja eläkepalveluihin painottaen!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti