keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Neulo villasukkasi kuntoon!


Marraskuu on villasukkien aikaa. Lankoja hypistellään hyllyjen välissä sekä tunnustellaan materiaalin kestävyyttä ja ihastellaan erilaisia värejä. Ajatuksissa siintää jo huikea lopputulos eli ihan oikea käsin kudottu villasukka. Langat löytävät ostoskoriin ja puikot ovat kotona valmiina. Silmukka kerrallaan ja kerros kerrokselta syntyy valmista, aitoa ja rehellistä neulosta.

Silmu kerrallaan ja kerros kerrokselta syntyy myös kenen tahansa ihmissuhteiden joukko, jota nykyään kuvataan usein myös verkostoksi. Tämä joukko koostuu monesta ulottuvuudesta, jossa henkilökohtaisen ja ammatillisen elämän ihmissuhteet ja kontaktit kietoutuvat yhteisen nimittäjän ympärille. Se nimittäjä olet sinä.

Oma villasukka on jokaisella erilainen. Se voi olla kirjoneuleesta tasaraitaan tai joustinneuleesta palmikoihin. Joillakin voi sukassa olla myös ammottavia aukkoja, jolloin tietolähteet ja kontaktit odottavat vain parsimistoimia muutamien yhteydenottojen päässä.

Mikäli sukkapuikot kaipaavat lisää huisketta, kannattaa miettiä muutamia vinkkejä neulomisen vauhdittajiksi:

1. Analysoi, millaiset villasukat käytössäsi ovat
Sitä mitä ei voi nähdä, ei voi myöskään kehittää. Sen vuoksi on joskus tärkeä pohtia myös silmukoiden ja sidosten kannalta, millaiset omat sukat ovat ja millaisiksi niiden haluaa muodostuvan. Haluanko lisää keinokuitua vai ykköstä-ja-nollaa omiin silmukoihini? Vai pitäisikö paremminkin keskittyä löytämään uusia materiaalintarjoajia?

2. Mieti harkitut väriläiskät!
Parhaalla sukankutojalla on aina sopivaa värisilmää. Harmaan hehkeä seittemänveljestä ei välttämättä tuo uudenlaisia sukkakokemuksia. Uusien silmukoiden saamisella mukaan sukkapuikolle on kutojalla mahdollisuus elävöittää koko muunkin kerroksen asemaa. Maailman muuttuessa vauhdilla on uusien väriläiskien tarjoama vaihtelu melkeinpä välttämätöntä, jotta sukankutoja ei vahingossa tee liian pientä neuloskerrosta tarpeisiinsa nähden.

3. Toteuta ja rohkene silmukoida
Sukankutojia on maailma pullollaan. Uusien silmukoiden luomisessa vain mielikuvitus on rajana. Apuna voi hyödyntää erityisesti sähköisiä langankannattimia. Tässä vaiheessa silmukat eivät ole oikein tai nurin, vaan aina oikeaa.

4. Jätä tilaa yllätykselle!
Sukkapuikolle ilmaantunut ylimääräinenkään silmukka ei kaipaa kaventamista. Mukaan otettuna se laajentaa ajatuksen huisketta ja rikastuttaa värimaailmaa.
Parhaat villasukat ovat kestäviä, kerroksellisia, ajan patinoimia ja parsinneulan värittämiä. Juuri käyttäjänsä tarpeisiin sopivat, turvalliset ja aina muodissa olevat silmukkakimput.

Millaiset villasukat sinun jalastasi löytyy?

Jenni Koski
yritystoiminnan kouluttaja
jenni.koski(a)syo.fi
@JenniKoski6 kommenttia:

 1. Hei, olen Albertiina Aleksandra Suomesta. Haluan todistaa siitä, miten sain lainan Ryan Cliftonin lainayritykseltä. Sain 60000 euron liikelainan HUOMAUTUS: Se on luotettava ja aito Jos olet kiinnostunut lainan saamisesta, ota yhteyttä suoraan EMAIL: ryancliftonfirm@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Hei, luotto yksilöiden välillä on rahoitustapahtuma, jolla lainataan rahaa suoraan ihmisiltä ilman pankin väliintuloa. Suurimman osan ajasta se tehdään perhe- tai ystävällisessä ympäristössä. Mutta viime aikoina voit lainata muukalaiselta. Olen valmis tarjoamaan lainoja kenelle tahansa, jolla on mahdollisuus maksaa se takaisin ilman huolta. Odotan innolla tekemistäni kanssasi, jos tarvitset todella luottoa ja jos se on hyvää.

  Sähköposti: ( simondurochefort@gmail.com )

  VastaaPoista
 3. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista
 4. Tarvitsetko taloudellista apua? Oletko finanssikriisissä vai tarvitsetko varoja oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko varoja velan selvittämiseen tai laskujen maksamiseen tai hyvän yrityksen perustamiseen? Onko sinulla alhainen luottotulos ja sinulla on vaikea saada pääomapalveluita paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? Tässä on mahdollisuus hankkia rahoituspalveluita yritykseltämme. Tarjoamme seuraavaa rahoitusta yksityishenkilöille-
  * Kaupallinen rahoitus
  *Henkilökohtainen talous
  * Liiketoiminnan rahoitus
  * Rakennusrahoitus
  * Yritystoiminnan rahoitus ja paljon muuta:
  ja paljon muuta 3%: n korolla;
  Ota yhteyttä sähköpostitse: Personalloanesay@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Lainatarjous yksilöiden välillä.
  sähköposti: nellydugary@gmail.com
  Hei
  Hän on finanssialalla työskentelevä henkilö, joten sinun on aika tulla ja myöntää lainoja 2000–900 000 euroa 2%: n korolla.
  sähköposti: nellydugary@gmail.com
  WHATSAPP: +22559115614
  Kiitos.

  VastaaPoista
 6. Lainatarjous yksilöiden välillä.
  sähköposti: nellydugary@gmail.com
  Hei
  Hän on finanssialalla työskentelevä henkilö, joten sinun on aika tulla ja myöntää lainoja 2000–900 000 euroa 2%: n korolla.
  sähköposti: nellydugary@gmail.com
  WHATSAPP: +22559115614
  Kiitos.

  VastaaPoista